Multipraktijk Kiddo's

Psychologie

therapeuten

Joni - Team psychologie

Joni Verwilt

Over mezelf

Ik ben Joni, psychologisch consulent, afgestudeerd aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor psychologisch consulenten. Ik ben enorm graag met kinderen en jongeren bezig en draag graag mijn steentje bij om hen te helpen met hun kleine of grote zorgen. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen en jongeren zich goed in hun vel voelen en dat ze op een goede manier geholpen kunnen worden met de obstakels die het leven hen kan bieden. Het is normaal dat je als kind of jongere veel vragen hebt, je twijfels hebt of iets hebt meegemaakt waardoor je niet meer weet wat je moet doen. Ik wil jullie hier dan ook graag mee ondersteunen. Naast kinderen en jongeren sta ik ook klaar om ouders te begeleiden met hun opvoedingsvragen.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

U kan bij ons terecht voor begeleiding en diagnostiek.
Kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor psychologische begeleiding aangaande verschillende problematieken.
Ook ouders die moeilijkheden ervaren in de opvoeding en/of aanpak van hun kind, kunnen een hulpvraag stellen.

 • faalangst, studiemoeilijkheden (uitstelgedrag, concentratiemoeilijkheden)
 • emoties (sombere gedachten, angstige gevoelens,...)
 • opvoeding (slaap- en eetmoeilijkheden, pedagogische ondersteuning)
 • verwerking (rouw, echtscheiding, ziekte)
 • sociale vaardigheden
 • ontwikkeling (ASS, ADHD, andere)
 • identiteitsvragen

Naast individuele begeleiding is er ook een mogelijkheid voor groepstrainingen. Deze kunnen zowel op school gegeven worden als in de praktijk. In de praktijk zal het afhangen van het aantal aanmeldingen, wanneer deze zullen plaatsvinden.
De onderwerpen van de trainingen zijn de volgende:

 • faalangst
 • uitstelgedrag
 • stress
 • omgaan met emoties
Er zijn verschillende mogelijkheden voor diagnostische trajecten, neem gerust contact op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Hoe gaan wij te werk?

Afhankelijk van de noden van het kind, kan therapie individueel gegeven worden of in het bijzijn van ouders. De duur van een traject is steeds individueel afgestemd, in samenspraak met ouders en kind.

Telefonisch of via mail kan een eerste afspraak gemaakt worden. Tijdens deze intake met ouders (of jongere) brengen we de moeilijkheden en de hulpvraag zo duidelijk mogelijk in kaart. Van hieruit spreken we verdere therapiemogelijkheden af.

Bij annulatie vragen we u om een afspraak minimum 24u op voorhand af te zeggen. Dit geeft ons de mogelijkheid om anderen in te plannen en verder te helpen. Indien niet tijdig geannuleerd werd, zal het volledige tarief aangerekend worden.


Tarieven:
Psychologische begeleiding:

 • intakegesprek: € 65,00
 • individuele begeleiding: € 65,00 per sessie (50 min)
Diagnostiek:

 • intakegesprek/verkenningsgesprek naar aanleiding van een diagnostisch traject: € 60,00
 • concentratie-onderzoek: € 295,00 (testafname, scoring, verslaggeving, bespreking resultaten)
 • uitgebreid IQ-onderzoek: € 295,00 (testafname, scoring, verslaggeving, bespreking resultaten)
 • IQ-onderzoek in kader van terugbetaling logopedie: € 195,00 (testafname, scoring, beperkte verslaggeving)


Terugbetaling:
Sessies bij een psycholoog worden helaas nog steeds minimaal terugbetaald. Terugbetaling is bij elk ziekenfonds heel verschillend. Dit varieert van € 10,00 per sessie tot 75% van het totale bedrag gespreid over 1 tot 12 sessies met een maximum per kalenderjaar. Dit geldt ook voor diagnostiek. Voor meer informatie omtrent terugbetaling of de noodzaak van een doorverwijzing (voorschrift) neem je best even contact op met jouw mutualiteit of met ons. In de media werd aangekondigd dat iedereen vanaf 1 september 2021 voor 11 euro naar een psycholoog zou kunnen gaan. Ondertussen is duidelijk geworden dat dit om een proefproject gaat waarvan het voorziene budget tegmoet zal kunnen komen aan naar schatting 10% van de noden. Binnen onze praktijk is momenteel niemand aangesloten bij deze conventie. Wij zullen u informeren van zodra dit wel het geval is.

CONTACT

Twijfel je of wij jou kunnen helpen?
Neem contact op!

 info@multipraktijk-kiddos.be       +32 495 89 42 30       Eikenlei 37 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor